Život u domu

Zašto smo drugačiji od drugih?

Pri prvom susretu želimo da osjetite naše poštovanje, toplinu i empatiju...


Svaka osoba na svijetu je jedinstvena. Svi su ljudi jednako vrijedni prema svojoj unutarnjoj osobnosti kao osobe, nebitno kojeg su zanimanja ili etničkog porijekla.

U prirodnom okruženju

U predivnom prirodnom okruženju na 300.000 kvadrata maslinika, vrtova, voćnjaka , povrtnjaka u vrhunski opremljenom objektu fokusirani smo na pružanju usluga ljudima treće dobi i njihovu dobrobit.

Novi život u zajedničkom domu.


Pokazivanjem radosti pri prvom susretu i želje za medjusobnim upoznavanjem doprinosimo kvaliteti pružanja usluge i lakšoj prilagodbi na novi život u novom domu .

Nekad je osjećaj nesigurnosti i usamljenosti dovoljan razlog za preseljenje u Dom. Mi smo tu da Vam omogućimo što dulji aktivan život prema Vašim željama i potrebama. Osjećaj pripadnosti i prilika da vrijeme provodite sa sličnima sebi . Znati da od nas možete uvijek dobiti pomoć i podršku može biti jednako važno koliko i sama stvarna podrška. U radu se vodimo mišlju i akcijom zasnovanom na konceptu kvalitete – individualnog pristupa, smještaja, ishrane, zdravstvene skrbi, društvenih aktivnosti. Zajednički stvaramo kuću u kojoj će prevladavati osjećaj povezanosti. Trudimo se svaki dan prilagoditi se danoj situaciji. Mi dijelimo svoja znanja i iskustva. Svatko kao pojedinac, a i svi zajedno, odgovorni smo da na zajedničkom putu , uz Vašu pomoć i savjete, stvorimo kuću gdje je osmjeh i optimizam uvijek prisutan.

Aktivni u zajednici

U skladu s našim konceptom uspješnog starenja, aktivno sudjelujemo u kreiranju događanjau našoj zajednici. Organiziramo razna predavanja, obilježavamo važne datume, zajednički sadimo masline i smokve kao znak prijateljstva

Što Vi mislite o nama?

[contact-form-7 id="1875" title="Recenzije_hr"]

Drugi o nama

U predivnom prirodnom okruženju na 300.000 kvadrata maslinika, vrtova, voćnjaka , povrtnjaka u vrhunski opremljenom objektu fokusirani smo na pružanju usluga ljudima treće dobi i njihovu dobrobit.

DIRLJIVO PISMO ČITATELJA

KONCEPT USPJEŠNOG STARENJA

UNAPREĐENJE PRISTUPA U RADU S DEMENTNIM OSOBAMA

IVAN PAVAO DRUGI GLASNIK NOVOG BIZNISA U DALMATINSKOM ZALEĐU

Želite postati dio našeg tima?

Ispunite prijavu za posao

[contact-form-7 id="2711" title="Upit za posao"]

Mi dijelimo svoja znanja i iskustva

Svatko kao pojedinac, a i svi zajedno, odgovorni smo da na zajedničkom putu , uz Vašu pomoć i savjete, stvorimo kuću gdje je osmjeh i optimizam uvijek prisutan.